Kamers

Tuinkamer

Deze ruimte was vroeger de plek waar de koetjes stonden.De vloer en de banken zijn nog origineel. Hier zijn ook nog duidelijk het vakwerk en de balken zichtbaar en vanaf het terrasje kun je naar de ligweide en jeu de boules baan.De ruimte wordt nu gebruikt als tv/lounge/tuinkamer. Schilderijen verfraaien het geheel.

Oppervlakte: Tuinkamer: 28m2

Eet- en zithoek

Op de eerste verdieping is de eet/zithoek Aan de grote industriele tafel staan 6 gezellige vlinderstoeltjes. Voor de allerkleinste is er een kinderstoel. De zit/slaapbank is voor eventueel de 5 en 6 de gast. Tevens staat een ladekast met een radio/cd speler. De schemerlampen zorgen voor de sfeer. In deze ruimte zijn de dikke balken en spanten nog duidelijk zichtbaar. Op het ogenblik hangen hier de schilderijen met abstracte zeelandschappen en staan er bronzen beelden. De schilderijen worden regelmatig gewisseld. Vanuit deze ruimte ga je naar de keuken.

Oppervlakte: Eet/zithoek: 28m2

Keuken

De keuken bevindt zich ook op laag 1 en van daar uit kijk je door een raampje op de eet/zithoek. De keuken is van alle gemakken voorzien o.a een groot fornuis ijs/diepvries/combi magnetron en veel lades met servies en bergruimtes,met oa bestek glaswerk mixer en schalen.Een rek met pannen,wok koffiezetapparaat,waterkoker etc.

Oppervlakte: Keuken: 15m2

Slaap- en badkamer

Op laag 2 zijn de knusse slaapkamers. Naast de bedden een tafeltje met leeslamp.In iedere slaapkamer plek voor spullen te leggen in een boekenkast. De schilderijen maken het geheel af tot iets huiselijks. De luxe badkamer bevindt zich opdezelfde verdieping en bestaat uit een grote inloopdouche en een apart toiletgedeelte een grote wastafel met lades voor de toiletartikelen plus een tafeltje.

Oppervlakte: Slaap/badkamer: 28m2

Grootte bed: 2 x eenpersoonsbed in iedere slaapkamer. 2 x slaapbanken in het woonzitgedeelte voor de 5 de en 6 de gast.