Mogelijkheden

Kastelen

Wandelen en fietsen vanaf de Kunstloft, hier start al een route en bereik je via de wandelpaden langs de weilanden met mooie vergezichten Kasteel St. Gerlach en rivier de Geul.

Kunst en Cultuur

Er zijn diverse musea in de regio. Zoals Museum Land van Valkenburg, Discovery Center Continium Kerkrade, Bonnefanten Museum in Maastricht en het Natuurhistorisch Museum Maastricht.Niet vergeten het Openluchtteather inValkenburg,waar de hele zomer mooie voorstellingen worden gehouden en dat in 2016 het 100 jarig bestaan viert!! De steden Aken Luik Brussel en Antwerpen zijn binnen een uur bereikbaar.

Sport en Wellness

Wellness Thermae 2000 is een aanrader eveneens als de Polformolen met binnen bad,  fitness etcera. Wandelen en fietsen kunt U volop in het Heuvelland.Documentatie en routes zijn aanwezig in de accommodatie!

website Polfermolen

Horeca en Culinair

Cullinair Restuarant La Fleur, Italiaans restaurant Culitalia ook voor workshop koken italiaans restaurant Lignanos naast het museum. Dit is maar een greep uit de velen. Plus leuke terrasjes o.a Cup&Vino en Aan de Linde ook een goede kleine kaart Leuke winkeltjes in de Passage en de Lindenlaan.